Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Đaci prvaci ponovo sa žutim maramama

Đaci prvaci će se ponovo prepoznavati po žutim maramama dok prelaze pešačke prelaze, a u tome će im pomagati saobraćajni policajci, koji će od 1. do 15. septembra biti prisutni u okolini svih osnovnih škola u Novom Sadu i prigradskim naseljima.

100 miliona dolara za modernizaciju rafinerije

Naftna industrija Srbije (NIS) uložiće više od 100 miliona dolara u modernizaciju Rafinerije nafte u Novom Sadu u kojoj će se proizvoditi bazna ulja, najavio je generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko.

Upravnik SNP odgovara sindikalcu

Upravnik Srpskog narodnog pozorišta Aleksandar Milosavljević kritikovao je Momčila Nenadovića, predsednika sindikata "Nezavisnost" u tom teatru, optuživši ga za nerad, laži i narušavanje ugleda pozorišta.

Trajković, Škuletić i Smiljanić vraćeni u tim

Trojica fudbalera Vojvodine - Branislav Trajković, Petar Škuletić i Goran Smiljanić vraćeni su u prvi tim nakon što im je Upravni odbor kluba ukinuo suspenziju koja je izrečena zbog grubog narušavanja discipline.

Čanak: Vojvodini potreban autonomistički front

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je Vojvodini potrebno stvaranje "autonomističkog fronta" i dodao da Vojvodini treba pomoć kroz internacionalizaciju pitanja njene autonomije u Srbiji.